Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Γυναίκα

Γυναίκα
Hair & Flair | Κομμωτήριο Κέρκυρα

Τα μαλλιά σας αξίζουν το καλύτερο και εμείς γνωρίζουμε ακριβώς τον τρόπο για να τα φροντίσουμε. Ελάτε στο κομμωτήριο μας Hair & Flair στο κέντρο της Κέρκυρας, ώστε να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε το ιδανικό στυλ που θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, αλλά και την προσωπικότητά σας.
 
Εμπιστευθείτε την ομορφιά και την εμφάνισή σας στην έμπειρη ομάδα του κομμωτηρίου μας, όπου θα φροντίσει να σας μεταμορφώσει, χαρίζοντας σας μία μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση.
 
Κούρεμα
Κούρεμα
Κοντό κούρεμα, μακρύ κούρεμα, κοντό φιλαριστό, μακρύ φιλαριστό, κοντό σβηστό μοντέρνο, ίσιο καρέ και άλλα πολλά κουρέματα μέσα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε αυτό που θα ταιριάζει περισσότερο σε εσάς, σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή με τη δική μας καλλιτεχνική άποψη. Φροντίζουμε να είστε πάντα κομψές και γοητευτικές και να μην περνάτε ποτέ απαρατήρητες.
Χτένισμα
Χτένισμα
Μοναδικές προτάσεις σε βραδινά ή απλά χτενίσματα που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε ξεχωριστές σε κάποια βραδινή έξοδο, στο χώρο εργασίας σας, σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού ή σε οποιαδήποτε συνάντηση είναι σημαντική για εσάς.
Αποκτήστε αυτοπεποίθηση και προβάλετε μόνο τα θετικά στοιχεία των μαλλιών σας.

 
 
Περμανάντ
Περμανάντ
Για καλοσχημτισμένες και όμορφες μπούκλες, επιλέξτε να κάνετε στο κομμωτήριο μας μία περμανάντ. Ξυπνήστε τα μαλλιά σας, δώστε τους όγκο και δυναμική.
Ισιωτική
Ισιωτική
Θέλετε ίσια και όμορφα μαλλιά; Επισκεφτείτε το κομμωτήριο μας και οι έμπειρη ομάδα μας θα αναλάβει την λείανση των απείθαρχων μαλλιών.
 
Βαφή
Βαφή
Έχουμε βαθιά γνώση της περιποίησης των μαλλιών με βαφή. Ευρεία επιλογή αποχρώσεων, υψηλής ποιότητας βαφές, επαγγελματική φροντίδα, εγγυώνται ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το έμπειρο προσωπικό μας θα κάνει τα μαλλιά σας να είναι ζωηρά, λαμπερά γεμάτα ένταση χρώματα. Εξειδικευόμαστε στις αποχρώσεις του ξανθού.
Ανταύγειες
Ανταύγειες
Υπάρχουν πολλά εύκολα και έξυπνα τρικ και λύσεις για να κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας συναρπαστικό και ταιριαστό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας. Φωτίστε το πρόσωπό σας με ανταύγειες, παίξτε με τις αντιθέσεις των χρωμάτων. Ιριδισμούς για διακριτικό αποτέλεσμα, έντονες αντιθέσεις και crazy colours. Το χρώμα είναι ζωή και για εμάς πρόκληση!
 
Extensions
Extensions
Επιμήκυνση; Όγκος; ή και τα δύο μαζί; Σας δίνουμε το καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα με 100% φυσικά remy μαλλιά, υψηλής ποιότητας.
Θεραπείες μαλλιών
Θεραπείες μαλλιών
Αποκτήστε όμορφα και υγιή μαλλιά εφαρμόζοντας προϊόντα υψηλής θρέψης και ενυδάτωσης.
 
Θεραπείες τριχωτού
Θεραπείες τριχωτού
Αντιμετώπιση τριχόπτωσις, πιτυρίδας, ξηροδερμίας και ερεθισμών τριχωτού με εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Σας περιμένουμε σύντομα στο κομμωτήριο μας στην Κέρκυρα για να γνωρίσετε το χώρο μας,
τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες μας.

 
Hair & Flair | Κομμωτήριο   Γκύλφορντ 53, Κέρκυρα     Τηλ: 2661035050