Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Νύφη

Νύφη
Hair & Flair | Κομμωτήριο Κέρκυρα

Ο γάμος για κάθε γυναίκα είναι μία μοναδική και ξεχωριστή στιγμή. Όπως όλες οι γυναίκες έτσι και εσείς αυτή τη σημαντική ημέρα θα θέλετε να δείχνετε μοναδική και εκθαμβωτική.
 
Τα μαλλιά, είναι το φυσικό στέμμα κάθε γυναίκας. Στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, τα μαλλιά σας όχι μόνο θα συμπληρώσουν την εμφάνιση σας, αλλά και θα αναδείξουν την φυσική σας ομορφιά και θα προσθέσουν μια ακόμα πινελιά στο άψογο νυφικό σας στυλ.
 
Το κομμωτήριο μας Hair & Flair στο κέντρο της Κέρκυρας, για αυτήν την αξέχαστη στιγμή της ζωής σας, θα σας προτείνει μοναδικά χτενίσματα που θα αντιπροσωπεύουν την κομψότητα και την φινέτσα σας.
 
Η έμπειρη ομάδα μας θα σας εξασφαλίσει μια τέλεια εμφάνιση την ημέρα του γάμου σας απαλλάσσοντάς σας έτσι το άγχος που φέρνει σε μια μέλλουσα νύφη η διαδικασία επιλογής χτενίσματος. Οι ειδικοί μας σας προτείνουν ό,τι είναι σωστό για τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας στα δοκιμαστικά ραντεβού κι έτσι την ημέρα εκείνη είστε έτοιμες για το ξεχωριστό αυτό γεγονός στην ζωή μιας γυναίκας.

Συζητήστε και επιλέξτε μαζί μας το κατάλληλο χτένισμα που θα αναδείξει την φυσική ομορφιά σας αυτή την σημαντική ημέρα και γοήτευστε όλους τους καλεσμένους σας.

 
Hair & Flair | Κομμωτήριο   Γκύλφορντ 53, Κέρκυρα     Τηλ: 2661035050