Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
Hair & Flair
Κομμωτήριο Κέρκυρα

Το κομμωτήριο μας Hair & Flair στο κέντρο της Κέρκυρας, είναι κοντά σας από το 2007 και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άντρες που επιθυμούν ένα μοναδικό στιλ για να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά τους και την μοναδική προσωπικότητά τους.  
 
Ο χώρος μας δημιουργήθηκε μέσα από απόλυτη αγάπη για την κομμωτική τέχνη και αποτελεί ένας ζεστός και μοντέρνος χώρος που σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τα μαλλιά, όπως κομμώσεις, extensions, hair spa κ.α. χρησιμοποιώντας προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρείες Redken, Wella, Loreal, Schwarzkopf και άλλες.
 
Η έμπειρη ομάδα μας εμπνέεται από τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και γνωρίζοντας ότι η γνώση δεν τελειώνει ποτέ λαμβάνει μέρος διαρκώς, σε σεμινάρια τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και ενημέρωση, ώστε ο πελάτης να το εισπράττει αυτό σε όλες τις υπηρεσίες που του προσφέρουμε. 
 
 
Θέτοντας καθημερινά τις επιθυμίες σας σε βασική προτεραιότητά μας, κάνουμε την πολυτέλεια προσιτή με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε φιλικές τιμές. 
 
Ο επαγγελματισμός και αισθητική του προσωπικού εγγυώνται το αποτέλεσμα και οι ανέσεις του χώρου όπως οι λουτήρες με μασάζ Shiatsu θα σας κάνουν να αγαπήσετε το κομμωτήριο μας Hair & Flair.
 
Στόχος μας είναι, οι άνθρωποι που εμπιστεύονται το κομμωτήριο μας στην Κέρκυρα, να νιώθουν και είναι όμορφοι, έχοντας αποκτήσει το αξεπέραστο στυλ που ονειρεύονται.

Σας περιμένουμε σύντομα κοντά μας για να γνωρίσετε το χώρο μας, τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες μας.

 
Hair & Flair | Κομμωτήριο   Γκύλφορντ 53, Κέρκυρα     Τηλ: 2661035050